Connect with us

Actualitat

Actualitat Playoffs -vol. 5-

Matthew Tkachuk camí a convertir-se en el jugador més determinant dels playoffs. Els partits amb temps extra han arribat per munts a les finals de conferència.

S’han jugat dos partits a cada sèrie de les finals de conferència a l’NHL, en els quatre partits es va jugar hoquei de temps extra i s’han acumulat un total de 7 temps extra, ja que el primer joc entre Panthers i Hurricanes va disputar-ne 4 de temps extra.

Carolina Hurricanes 0-2 Florida Panthers

L’equip de Florida va aconseguir guanyar els dos primers partits com a visitant igual que a la segona ronda contra Maple Leafs i ara es tornen a trobar davant d’una oportunitat d’or. Els Panthers tenen 8 victòries consecutives com a visitant en aquests playoffs: 2 a Carolina, 3 a Toronto i 3 a Boston. Per a un equip classificat vuitè a la conferència, les victòries com a visitant són el més important per a una carrera profunda en els playoffs.

El primer partit de la sèrie va ser un joc maratonià en què es va haver d’arribar fins al quart temps extra perquè Matthew Tkachuk ens lliurés el gol guanyador. Els Hurricanes es van tornar a abraçar dels seus equips especials anotant els seus dos gols per aquesta via i eliminant el power play de Panthers per deixar-los en un 0 de 3.

Tots dos porters van tenir actuacions monumentals però el xou se’l va endur el porter guanyador: Bobrovsky amb 63 de 65 tirs salvats.

El joc 2 altre cop va ser un partit on les defensives no van permetre que algun equip explotés ofensivament i amb la diferència al joc 1 que Florida va limitar a 0 de 3 en power play als Hurricanes, després d’anar-se’n 2 de 6 en el primer enfrontament .

El power play dels Hurricanes no va ser l’únic que va enfrontar adversitats, les Panthers van aconseguir el gol guanyador en temps extra amb la seva unitat de power play, després d’anar-se 0 de 3 al joc 1 i anar 0 de 2 al joc 2. I sí, una altra vegada va ser Matthew Tkachuk.

Vegas Golden Knights 2-0 Dallas Stars

Els Golden Knights van fer la feina a casa guanyant els seus dos jocs com a local. En aquesta sèrie també es va jugar temps extra als dos partits. Una cosa que ha quedat clara és que Dallas va millorar el seu joc de 5v5 després de la sèrie amb el Wild en què van necessitar que els seus equips especials i el seu porter els empenyessin endavant.

Vegas per part seva han trobat sempre la manera de guanyar, des de l’inici de la sèrie contra l’inesperat competidor de Winnipeg, fins a una batalla d’ofensives elit contra Oilers. El primer joc va ser un intercanvi de cops, en què cap equip va poder aconseguir un avantatge de dos gols o més. Amb Vegas guanyant quan faltaven un parell de minuts va caure el gol d’empat de Benn que va enviar el joc a temps extra.

I amb tot just minut i mig al primer temps extra, Howden va donar el joc 1 de la sèrie als locals.

Per al joc 2 als Stars els hauria agradat comptar amb un Oettinger més sòlid, ja que va rebre tres gols en només 24 tirs rebuts.

En aquest partit una altra vegada vam veure un gol heroic que enviaria el partit a temps extra, en aquesta ocasió van ser els Golden Knights. Quan faltaven poc més de dos minuts, Marchessault va empatar el joc.

L’equip de Las Vegas va repetir la història del joc 1, quan amb tot just un minut amb 12 segons jugats en el temps extra, Stephenson va aconseguir el gol que li va atorgar l’avantatge de 2-0 a la sèrie als Golden Knights.

Dimarts, 23/Maig3Vegas Golden Knights @ Dallas Stars8:00 PM ET
Dijous, 25/Maig4Vegas Golden Knights @ Dallas Stars8:00 PM ET
Dissabte, 27/Maig5*Dallas Stars @ Vegas Golden Knights*8:00 PM ET
Dilluns, 29/Maig6*Vegas Golden Knights @ Dallas Stars*8:00 PM ET
Dimecres, 31/Maig7*Dallas Stars @ Vegas Golden Knights*9:00 PM ET