Connect with us

Actualitat

Famosos veient l’NHL -vol. II-

És clar que en una part no seria capaç de posar tots els famosos que alguna vegada han acudit als camps de l’NHL així que aquí van més noms coneguts.

Començaré potser amb un dels més divertits com és el cas de Snoop Dogg, raper americà, que se l’ha vist més d’una vegada veient els partits de Los Angeles Kings (i algun dels Anaheim Ducks, perquè escollir un equip si puc veure dos equips alhora).

Un dels grans noms de l’esport Nord Americà i gairebé mundial, Michael Jordan, s’ha deixat veure moltes vegades per l’United Center ja que ho sent com el seu cas. És lògic pensar que després de tants anys jugant i vivint en aquesta ciutat, la resta d’equips de les altres grans lligues també els senti com a propis.

Un altre dels grans noms, anant-nos a l’art que és el cinema i la televisió, està Mike Myers conegut per aparèixer en pel·lícules com Austin Powers o per als cafeters, la veu en anglès de la persona de Shrek. Fan incondicional dels Toronto Maple Leafs, és rar la temporada que no apareix a les retransmissions veient algun partit.

Parlant d’actors, Liam Neeson (per mi el pare del nen que toca la bateria a Love Actually) també es deixa veure constantment pel Madison Square Garden per veure els New York Rangers. Fins i tot ha col·laborat amb l’equip en algun vídeo per a xarxes socials a alguna campanada específica o per anunciar alguna notícia important.

Parlant d’equips de Nova York, Ralph Macchio, potser el nom no us soni gaire però si us dic el noi de la pel·lícula de Karate Kid (i protagonista de Cobra Kai), llavors ja tots sabeu de qui parlo, és declarat fan dels New York Islanders. Igual que Neeson ajudant l’equip alguna vegada per donar alguna notícia.

I fins aquí una altra part (vindran més) d’aquesta col·lecció on veiem que els famosos, per molt famosos que siguin, també gaudeixen de l’esport com qualsevol altra persona.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat