Connect with us

NHL

Per on seguir l’NHL en català i castellà

Si bé és cert que la major part d’informació sobre l’NHL està en anglès, a més d’altres llengües europees però sense la quantitat que l’anterior, els continguts en les llengües de Llull o Cervantes comencen a florir per donar resposta a un nou públic procedent de Llatinoamèrica , visquin als seus països d’origen o s’hagin establert als Estats Units i al Canadà, a més dels residents a l’Estat Espanyol, on sembla que l’NHL intenta fer-se un forat entre el monopoli (devastador per a la resta d’esports) regnant del futbol.

ntre el monopolio (devastador para el resto de deportes) reinante del futbol.

En aquest article trobareu diversos mitjans digitals que publiquen el seu contingut (en el format que sigui) en català i castellà, així podreu fer-los una ullada per corroborar l’excel·lent feina que fan i així també donar suport al seu producte, donant un recolzament important a tots ells.

En català

  • NHL Català

Compte de twitter informatiu on cada dia s’exposen les notícies més destacades de l’NHL per ajudar a la difusió entre els catalanoparlants, també són a Instagram.

Twitter: @NHLcat

Instagram: @nhl_catala

  • Back to Back (RAC1)

Espai dins del programa ‘Tu Diràs’ a l’emissora catalana de RAC1, en aquesta secció setmanal es tracten els esports americans, amb una ració d’hoquei gel de tant en tant.

Web: www.Rac1.cat/esports

Twitter: @EsportsRAC1

  • Esport3

Canal televisiu català dedicat als esports que pertany a TV3, fins fa relativament poc feien dos partits a la setmana de l’NHL amb els comentaris d’un gran coneixedor de la matèria, l’Alfons Mills. Malauradament per a ells, van perdre els drets a favor de Movistar+.

Web: www.ccma.cat/tv3/directe/esport3/

Twitter: @esport3

Instagram: @esport3

  • NHLmania

Web sobre l’NHL en català i castellà, s’hi tracten articles històrics, entrevistes, rànquings mensuals, logos i uniformes, prospectes,…tot amb el major rigor possible.

Web: www.nhlmania.com

Twitter: @nhlmania

Telegram: t.me/NHLmaniaOficial

En castellà

  • Hablemos de Hockey

Podcast (i alguns directes) el qual repassa els aspectes més destacats durant els últims set dies a l’NHL, hi col·laboren diversos tertulians fixos més diversos convidats rotatoris. El seu contingut es pot descarregar, encara que també està disponible a Youtube i Twitch.

Twitter: @Hablemoshockey

Youtube: Hablemos de Hockey

  • NHL VAVEL

Web de les més veteranes en quant a informació ininterrompuda sobre l’NHL. Actualitat, articles variats, entrevistes, a més de cobrir també la LNHH (lliga espanyola d’hoquei gel) tant en categoria femenina com masculina.

Web: www.vavel.com/es/data/nhl/

Twitter: @NHL_VAVEL

Facebook: www.facebook.com/nhl.vavel.9/

Telegram: t.me/NHLVAVEL

  • NHL.com en español

La web oficial de la lliga a la seva edició en espanyol, aquí trobareu l’actualitat més ardent de la mateixa juntament amb articles i entrevistes de gran qualitat, tot sempre amb el beneplàcit de l’NHL. Accés total a totes les franquícies i altres informacions de difícil accés per a altres mitjans.

Twitter: @nhlespanol

Web: www.nhl.com/es

  • Puck al Hielo

Canal de Youtube dedicat a l’hoquei gel en castellà, amb la millor actualitat de l’NHL i altres lligues del món. Regularment es van pujant vídeos de gran qualitat on es toquen diversos aspectes de la lliga.

Twitter: @puck_al

Youtube: Puck al Hielo

  • Territorio Hockey

Web veterana on es tracten diverses lligues i disciplines de l’hoquei, destacant l’NHL, la LNHH i l’hoquei línia a més de competicions IIHF.

Web: www.Territoriohockey.com

Twitter: @TerrHockey

  • Movistar+

La plataforma privada torna a donar els partits NHL en exclusiva per al territori espanyol, juntament amb el retorn de la cadena tornen els mítics comentaristes Josean Redondo i Moisés Molina, juntament amb el recent incorporat al duo, Javier López Leoz.

Twitter: @MovistarPlus

  • El Trompodisco

Podcast mexicà d’hoquei gel, el seu contingut és variat, s’hi desenvolupen tertúlies amb diversos convidats en gran part dels programes. També disponible a Facebook i Youtube.

Twitter: @ELTROMPODISCO

Youtube: El Trompodisco en Youtube

Facebook: El trompodisco

  • Hockey en Español

Canal de YouTube dedicat a l’hoquei gel de l’NHL.

Twitter: @BonJordi

Youtube: Hockey en español

Et pot interessar…

More in NHL